Mléčné výrobky

Tvaroh (sýr) se vyrábí sražením mléčné bílkoviny za použití enzymů v kyselém prostředí. Převážná část bílkovin, tuku, vápníku a vitamínu A se v sýrech zachová, zatímco mléčný cukr a komplex vitamínů B zůstává v syrovátce. Smetana je bohatá na tuky a v tuku rozpustné vitamíny. Jogurty se vyrábí fermentací plnotučného nebo odstředěného mléka za pomoci bakterií produkujících kyselinu mléčnou. Obvykle obsahuje tytéž živiny jako mléko nebo odstředěné mléko, ale pokud se do něho přidává cukr, má v sobě více energie. Dokud nedokázali výrobci přidávat do suchých krmiv prebiotika a probiotika, byl jogurt výborným prostředkem pro obnovení i zklidnění trávení. Zkušení chovatelé používají dobré „živé“ jogurty jako doplněk suchých kompletních výživ.

I17 Nutram Ideal Indoor Shedding  Cat

I17 Nutram Ideal Indoor Shedding Cat

I12 Nutram Ideal Weight Control  Cat

I12 Nutram Ideal Weight Control Cat

T22 Nutram Total Grain-Free Turkey, Chicken & Duck  Cat

T22 Nutram Total Grain-Free Turkey, Chicken & Duck Cat

T24 Nutram Total Grain-Free Fresh Salmon & Trout  Cat

T24 Nutram Total Grain-Free Fresh Salmon & Trout Cat

Konz. MACs Cat FAJNŠMEKR KRŮTA a PSTRUH

Konz. MACs Cat FAJNŠMEKR KRŮTA a PSTRUH

MACs Cat SHAKERY ANTI-HAIRBALL

MACs Cat SHAKERY ANTI-HAIRBALL

MACs Cat SHAKERY SÝR

MACs Cat SHAKERY SÝR

MACs Cat SHAKERY LOSOS

MACs Cat SHAKERY LOSOS




02
05
06
07
02
05
06
07